4 de des. 2006

Connectant amb la blogosfera...

Vull donar les gràcies a Illencs.com per haver recollit de forma tan ràpida el meu bloc a la seva pàgina web. I sense petició prèvia! Al·lots, quina eficàcia! Sens dubte la vostra web ja és el referent dels blocs menorquins, tal com deia dissabte passat en Vicent Partal a l'espai "L'internauta", de Catalunya Ràdio.

També podreu seguir-me, qui hi estigui interessat, mitjançant la Xarxa de Blocs Sobiranistes, una gran iniciativa catosfèrica que permet aglutinar els blocs de tots els qui volem un Estat propi per als Països Catalans. És obligat, en aquest instant, fer una referència i també un agraïment al blocaire Xavier Mir, de qui va sorgir la proposta de la campanya "Jo també vull un Estat propi". Confés que des de que vaig descobrir aquella campanya m'he quedat enganxat al seu bloc en particular. Per suposat que ja l'he afegit entre els meus enllaços.

La campanya sobiranista i la incidència que va tenir entre tanta gent fins al punt de saltar fora de la blogosfera i arribar als mitjans escrits va ser un estímul molt gran per tots els qui compartim la idea que recuperar la nostra llibertat com a nació és una necessitat per resoldre molts dels problemes col·lectius i els reptes socials que tenim.

Tal com vaig apuntar en el meu primer article, "Presentació en societat!", m'agradaria intentar rompre el silenci sobre la desconnexió existent entre la consciència local a Menorca, que és molt forta, i la consciència de pertànyer als Països Catalans, que és molt feble. En aquest sentit, la presència d'aquest bloc a la catosfera i als blocs illencs esper que haurà de ser de molta utilitat. Quina gran eina que poden arribar a ser els blocs si es treballa amb l'entusiasme, la constància i la coherència que demostra en Xavier Mir.

Així idò, 3... 2... 1... Connectats!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

He arribat aquí precisament llegint el comentari que has deixat al bloc del Xavier Mir, sempre el seguiexo també.
Com que no he vist cap comentari aquí m'he animat a penjar-ne un, encara que només sigui per dir que ara tinc un altre bloc per afegir a la llista de visites que faig diàriament i que m'agradarà estar en contacte amb ses illes. La blogosfera és un mitjà fantàstic per unir-nos a tots els Països Catalants. Endavant.

Talaiòtic ha dit...

Moltes gràcies! M'ha fet molta il·lusió rebre el primer comentari al meu bloc. Estaré encantat de rebre les teves visites i t'anim que visitis també els llocs que tenc enllaçats i que hi facis comentaris també.
Efectivament, connectem la nostra nació a la blogosfera!