4 de maig 2007

Verigut! La cançó de l'estiu és nostra!



L'ex de S'Albaida, en Miquel Mariano, l'ha clavat! El seu Verigut ha circulat frenèticament gràcies a internet fins i tot abans de la seva presentació oficial, i ens promet un estiu d'allò més calent a ritme d'illa. El verigut s'enganxa i és prou populista per convertir-se en la cançó de l'estiu i fer ombra a casa nostra a "aserejés" diversos que aniran apareixent en els pròxims mesos.

La seva paròdia del lligon de platja és només un dels temes que inclou el seu primer disc en solitari, on també hi ha boleros, balades, tangos o swings, que versionen poemes de Ponç Pons, Miquel Martí i Pol, segons informa Tribuna Catalana.

L'èxit obtingut al ciberespai ha estat tal que ha animat la discogràfica a replantejar la distribució, que en un principi només estava prevista per Menorca, i que ara ja arriba als principals establiments del país, com la FNAC o El Corte Inglés. Una vegada més, internet és el nostre recurs per aconseguir el lloc que ens correspon en el mercat musical i que ens neguen molts dels canals que emeten al nostre territori. Idò ara que la posin a totes les ràdios, teles, xiringuitos de platja, bars i discoteques dels Països Catalans fins que ens cansem i foti oi sentir-la!

Enhorabona i que duri l'èxit!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei! i no saps quàn surt s'àlbum?? :P

Està bé es teu blog! t'expresses molt bé ;)

Talaiòtic ha dit...

La veritat es que no ho se... No ha sortit encara?

Gracies Francesc. Encantat de rebre la teva visita, vine sempre que vulguis. Segur que trobaras articles que t'agradaran.

Una pregunta: ets en Francesc_ciuta del Raco? Ho dic per no confondre't amb en Francesc Sintes...