30 de jul. 2008

De vacances...

L'agost sol ser un mes de sequera informativa, les neurones es relaxen i ens podem dedicar a descansar. Però a vegades aquest mes dóna sorpreses, tant a nivell internacional (recordau la crisi encetada per la invasió de Kuwait per part de l'Iraq) com aquí a l'actualitat colonial de casa nostra. No se sap mai. Enguany, amb l'habilitació del mes d'agost com a hàbil per part del Tribunal de la Santa Prostitució amb el pretext de poder resoldre els recursos contra la llei de la consulta popular basca, els magistrats podrien aprofitar també per resoldre els recursos contra l'Estatutet colonial del Principat amb agosticitat i traïdoria, potser com a part de l'acord PPSOE per renovar el poder judicial.

Sigui com sigui, jo intentaré fer les meves vacances fora d'Es Poblat, que la propera tardor es preveu de nou molt mogudeta amb aquests dos temes, a més de la comèdia de la negociació del nou sistema de finançament i la crisi econòmica com a protagonistes previsibles, i amb els esdeveniments que tot açò pugui desencadenar. Deix el bloc fins el setembre havent superat les 26.000 visites i amb creixement constant. Aquest mes acabarem superant un altre mes (per poc) el rècord de visites del mes anterior de 3.276 pàgines vistes i els 1.677 visitants únics del juny passat. Ara em dedicaré a aprofitar el sol i la platja d'aquest petit paradís nostre en bona companyia, sortir a passejar cada fosquet, seure a qualque terrasseta, i a gaudir de les esperades vacances. En fi, bona vida per recarregar piles per tornar a l'activitat. Esper que els que em llegiu des de fora de Menorca no tingueu molta enveja, que no és bo.

Fins el setembre idò. Bones vacances a tots els que pogueu gaudir-ne!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No et cansis de vagar...

Anònim ha dit...

(vacances)


la vagarosa estona que ets permets
de mirar l'ahir amb ulls clínics
saps que et passarà factura
per haver perdut el temps
i no sembrar les llavors
d'altres estones perdudes

Miquel Saumell ha dit...

Doncs que gaudeixis d'unes bones -i ben merescudes- vacances!

Talaiòtic ha dit...

Vincent, ara em fas sentir culpable! És cert que la inactivitat passa factura. Costarà, però segur que podré recuperar el temps perdut quan torni a partir del setembre.

De totes maneres, encara que no publiqui res al bloc (que ja veurem...) no estaré aturat no. Merci per la poesia.

Gràcies Miquel a tu també, seguirem en contacte!

àlex ha dit...

Talaiòtic, bones vacances. A vam si podràs estar-te'n de comentar l'actualitat de Jamma fins a finals d'agost.

Talaiòtic ha dit...

Merci Àlex! Realment m'ho posen molt difícil, però intentaré esperar...

Salut.