6 de maig 2008

EstatPropi.Cat també s'internacionalitza.

De la secció de Notícies d'Estatpropi:

El portal sobiranista Estatpropi.cat participa en el concurs que vol trobar el millor web 2.0 d'Europa. Startup 2.0 és una competició que té com a objectius potenciar la qualitat i la innovació dels portals socials a internet en tot l'àmbit territorial europeu. El caràcter pioner que té Estatpropi des del primer dia permeten pensar que es pot classificar entre els 10 primers webs 2.0 d'Europa. Aquesta classificació permet passar a la final que es disputarà a Barcelona el 21 de maig. La classificació depèn dels vots que poden fer els membres d'Alianzo (blocaires) o Facebook (públic en general). Amb l'objectiu de difondre el mapa, l'Equip d'Estatpropi us convida a votar pel Mapa d'Estatpropi i fer-ne difusió entre els familiar, amics i saludats.

Podeu llegir les intruccions per votar estatpropi des de l'Alianzo o des del Facebook.

Si voleu també podeu fer una sol·licitud per assistir a la final. Només cal que ompliu el formulari tal i com s'indica a les instruccions.

Recordeu que teniu fins el dia 7 de maig per votar.

Xavier Mir avisava ahir mateix que "som davant d'una espectacular operació llampec, d'una nova mobilització independentista en l'àmbit d'Internet en què la col·laboració de tothom i la rapidesa seran decisius a l'hora d'aconseguir l'objectiu. I l'objectiu és col·locar estatpropi.cat entre els 10 més votats d'Europa".

Alex Vizcaino ens conta que Estatpropi.Cat està a un pas de classificar-se entre els 10 millors web 2.0 d’Europa. A falta de poc més de 24 hores, el web independentista està classificat en 20 posició segons votants blocaires del continent i en 5 segons votants que provenen del Facebook.

I a l'Avui.cat la notícia ha estat portada: EstatPropi.cat s'internacionalitza.

Després d'un any en funcionament, la web estatpropi.cat, nascuda amb l'objectiu de "posar a internet un mapa on es visualitzés la gent que defensa la independència del poble català", aquest portal vol fer ara el salt a la internacionalització.

Alexis Vizcaíno, membre de l'equip d'estatpropi.cat, considera que al mateix temps que es manté l'actual campanya, que ja compta amb 18.500 adherits, ara cal donar-la a conèixer arreu del món. Amb aquesta finalitat, l'equip que desenvolupa la pàgina treballa en la traducció dels continguts a idiomes com l'espanyol, el francès, l'occità i l'anglès, amb la idea d'ampliar el nombre de llengües en un futur pròxim i, alhora, facilitar l'adhesió a la seva proposta d'Estat per al poble català per a persones de tot el món, amb vinculació o sense amb els Països Catalans.

I finalment, al Racó Català ja ha començat també la difusió en el fòrum d'actualitat i amb la campanya a votar!

Endavant amb les votacions!!

10 comentaris:

Talaiòtic ha dit...

Sembla que Estatpropi.cat ha quedat en 17 posició, a prop dels 10 primers per quedar classificat per la final. Llàstima, però no està gens malament entre unes 200 pàgines de tota Europa!

Ves per on. Han aparegut de cop 3 noves adhesions a Menorca: 2 a Maó (ja són 30!!) i 1 a Ferreries (i van 16). 90 Menorquins en total!

Talaiòtic ha dit...

Un altre maonès adherit: el 31è. I van 91 menorquins!

Anònim ha dit...

sou quatre gats

Talaiòtic ha dit...

Riu, riu... Que qui riu l'últim riu millor.

Indocumentado ha dit...

Si, riurem molt; UPCM amb la seva excel:len gestió, avalada i aplaudida pel PSM, augmentará els vots de la ultredreta a Ciutadella.

I certament, a més de quan guanya el Barça m,agradaria saber que de vegades riu també.

Talaiòtic ha dit...

Un altre maonès que s'apunta a la festa per la independència: el 32è, i van 92 menorquins...

Els altres pobles, a veure si espabilam, que sembla que dormim!

Talaiòtic ha dit...

I dos ferreriencs més de cop! Si a Ferreries segueixen aquest pas podrien arribar a ser la segona població de Menorca en adherits a la pàgina d'Estatpropi.cat, per davant de Ciutadella i tot. Ja en tenen 18!

94 menorquins!

Talaiòtic ha dit...

Un altre de Ferreries i van 19!

95 menorquins!

Talaiòtic ha dit...

Un nou adherit, aquesta vegada d'Es Mercadal que ja en té 4.

Són 96 menorquins i només en queden 4 per arribar als primers 100!!! :-D

Talaiòtic ha dit...

Molt bé, el 20è ferrerienc avui mateix. 97 menorquins!