11 de juny 2007

(Melià dimissió) La xarxa dels 400.

La Xarxa de Blocs Sobiranistes ja ha arribat als 400 i açò ens converteix en un potent mitjà al ciberespai on la voluntat de tenir un estat propi és el que caracteritza tots els blocs que hi esteim adherits. En efecte, el lema de la Xbs és Jo també vull un Estat propi, que en Xavier Mir va popularitzar l'any passat des del seu bloc amb una campanya històrica que es va extendre ràpidament a molts altres blocs.

A Menorca, hi esteim adherits Es Poblat d'En Talaiòtic i El Claustre de Shangri-La. Desconec si hi ha cap més bloc menorquí que en formi part, però crec que no, i açò em fa demanar-me si ara que hem arribat a aquesta xifra no hauríem de pensar en algunes millores a la Xbs. Ja m'imagin que els administradors són uns currants com tots nosaltres i que hi dediquen el temps que poden, però per demanar que no quedi... Ho dic perquè tenint en compte el salt qualitatiu que ha fet la campanya Situem-nos al mapa per un Estat propi iniciada per l'Alex Vizcaino al seu bloc El Senyor de les Muntanyes des del moment que s'ha presentat una pàgina des d'on és més accessible seguir l'evolució del nombre d'adherits, també la Xbs podria fer un un bon pas endavant en nombre de lectors i de blocs adherits.

Fa poc rebíem un correu en què s'informava que els problemes de visualització de la llista de catosfèrics s'havien resolt amb la paginació de la llista d'adherits. Seria possible també, per exemple, incloure la territorialització per saber d'on és cada bloc per localitats, comarques o illes? A més, segur que amb un disseny més atractiu de la pàgina augmentaríem també la nostra incidència com a mitjà a nivell nacional.

Algun altre bloc menorquí s'anima a formar part de la Xbs? Recentment he descobert el Bloc Països Catalans, que forma part dels Blocs Ciutadans de l'Ajuntament de Maó i que té restringits els comentaris als usuaris registrats. Des d'aquí l'anim a adherir-se a la xbs. Ja seria hora que algun bloc de la part de llevant o del centre de Menorca ho faci, que de moment els de ponent tenim l'exclusiva. En canvi, a la pàgina Estatpropi.cat els maonesos segueixen per davant de Ciutadella en nombre d'adhesions per 17 a 15.


Font: Estatpropi.cat

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Más val que tanquis, per que no et llegix ningú.

Talaiòtic ha dit...

Tal vegada tenguis raó... Sort que véns de visita "tu i ningú més"!

Anònim ha dit...

Ah no! Jo també hi som...

Ni cas, Talaiòtic, que ja veus que com més gent et coneix més atacs tindràs.

Sort que alguns deis les coses en clau nacional als blocs menorquins, perquè el panorama mediàtic fora d'internet no pot ser més provincià!

Endavant, que estàs fent més mal del que molts voldran reconèixer...

Anònim ha dit...

Ni ho provis de tancar, Talaiòtic!

Anònim ha dit...

Jo i ningú més: mira que ho ets ase. Però ja van bé ases com tu: sempre ajuden a estar més desperts davant l'estupidesa.

Anònim ha dit...

Bonu, ja t'ha sortit la comparsa, com llops ferits. Ja us val.

Talaiòtic ha dit...

Allavà al·lots! Gràcies gent, ja podeu imaginar que no pensava tancar.

Pere, no sé si "faig mal", no és la meva intenció, però sembla que sí que faig nosa a més d'un.

Cerol, trob que encara no et coneixia. Encara haurà servit de cosa la provocació de "jo i ningú més".

"Jo i ningú més", sempre pots mirar el Telediario o llegir El Mundo, que no diuen disbarats com jo. Si véns, aquí pots criticar sempre que vulguis.

Anònim ha dit...

Doncs no sé si el llegeix gaire gent, però la veritat és que aquest bloc el trobo un dels més interessants de la catosfera.

Ànims i endavant!

Anònim ha dit...

per cert, en Melià no dimitirà ni serà cessat, és ver? Amb un poc de sort el faran fora a ell i a qui el paga

Talaiòtic ha dit...

Merci Latrappola per les teves paraules!

La veritat és que el comptador de visites i de les estadístiques que em proporciona deduesc que tenc visites "fidelitzades" i altres d'esporàdiques que arriben per casualitat. Tampoc pretenc agradar a tothom ni molt menys, o sigui que més que preocupar-me si tenc molta audiència, m'interessa que el que escric aquí aporti alguna cosa a qui ho llegeixi, i em serveixi a mi mateix per ordenar pensaments.

Joan, esper que sigui així, però tant si repeteix el Partit Nacionalista Espanyol al Govern de les Illes Balears com si no, almenys que no tornin a nomenar en Melià com a Director General de res.

Anònim ha dit...

T'ha agradat que et pugés el rànking, oi!. No hi ha res com llençar pólvores pica pica.
Venga home!!!

Talaiòtic ha dit...

Idò sí, la veritat és que m'has fet un bon servei.

No se si era la teva intenció o si t'ha sortit el tret per la culata, però moltes gràcies igualment, he, he!

Anònim ha dit...

Mira la agenda de Catalunya. Hi han moltes activitats a fer: festa


A mes si teniu un espectacle per a festes els podeu enviar per que els publiquem espectacle