23 de febr. 2007

Cris Juanico, Premi Enderrock 2006.

La secció de notícies del web d'en Cris Juanico informa:

"Després d'interpretar en directe alguns dels estàndards de jazz del seu nou disc "VOLA’M A SA LLUNA" (M. Global 2006) a la Gala “CATALÀ DE L’ANY”, organitzada conjuntament per TV3 i El Periódico de Catalunya, CRIS JUANICO i la ORIGINAL JAZZ ORQUESTRA TALLER DE MÚSICS tornen a estar d’enhorabona. El seu disc ha estat escollit per votació popular como a MILLOR NOVA PROPOSTA DE JAZZ en la categoria de JAZZ dels Premis Enderrock 2006. Aquest premi és vist com el reconeixement del públic envers la feina feta conjuntament en l’adaptació al català dels estàndards de jazz americà i en la interpretació dels nous arranjaments fets expressament per a l’ocasió. Els Premis Enderrock es lliuraran el proper 27 de febrer a la Sala Bikini de Barcelona, a partir de les 21.00 h. En aquesta festa hi haurà actuacions musicals (Jofre Bardagí + Beth, Xerramequ Tiquis Miquis, Conxita + Joan Miquel Oliver, Canimas i Quimi Portet) i serà conduïda pel conegut presentador de "El Club" Albert Om."

El Premi s'atorga cada any per la revista Enderrock escollint els millors discos, grups i cançons catalanes, seleccionats tant per la crítica musical com per votació popular. Els premiats de 2006 han estat:

Millors treballs músicals segons la crítica:
Amb lletra petita, de Conxita, i Noh iha crisi, de Canimas (cançó d'autor).
Andròmines, d'Eduard Iniesta (folk).

Votació popular:
Antònia Font, en pop-rock.
Feliu Ventura, en cançó d'autor.
Al Tall, en música folk
Cris Juanico, en Jazz

Al web d' Enderrock es sortegen entrades per assisir al lliurament dels premis si els enviau un missatge amb el nom del guanyador del premi per votació popular en la categoria de cançó d'autor, en Feliu Ventura. Els qui hi vulgueu anar, ja ho sabeu!