2 de des. 2007

Un any de bloc!



Avui fa un any que vaig començar aquest bloc. Qui m'ho havia de dir! La veritat és que no m'imaginava que quan vaig fer el meu primer article de presentació aconseguiria mantenir el bloc durant tant de temps, ni fer la mitja de 10 articles mensuals que he fet. El mes amb més articles va ser el febrer, curiosament, el més curt de l'any, amb 14 entrades. Va ser quan vaig començar la campanya per recuperar el canal 33, canal 9 i punt2. I el que menys activitat ha tingut va ser l'agost amb només 6 degut a les vacances. De fet, sumats fan que es mantengui l'estadística de 10 escrits cada mes. A veure si aquest mes també ho puc aconseguir, perquè com l'any passat, quan arribi Nadal tornaré a fer una "aturada tècnica" per no deixar de banda altres obligacions laborals, familiars i personals, que també toca en aquestes dates.

El nombre de visites també ha estat variable durant l'any, però amb una consolidació de lectors a mesura que han anat passant els mesos. Els qui m'heu seguit des del principi potser recordareu que vaig canviar el rellotge comptador de visites el febrer, pel que les estadístiques mensuals que puc consultar comencen aquell mes. La veritat és que no sé si fiar-me'n gaire dels nombres o és que no entenc com funciona, però mentre el rellotge extern (el que podeu veure tots), em marca gairebé ja 14.000 visites, les estadístiques internes em donaven 19.909 pàgines vistes i 9.881 visitants únics (calculats cada hora) des del 8 de febrer. Aquestes són xifres d'ahir matí, que és quan vaig fer la captura que podeu veure aquí:


No em quadra que la diferència de més de 5.000 pàgines vistes entre el rellotge extern i l'estadística interna correspongui als mesos que falten de desembre de 2006 i gener de 2007, ja que el nou comptador el vaig iniciar sense haver arribat a les 1.000 visites segons el comptador antic. Sigui com sigui, no em preocupa gaire. La qüestió és que sense els qui teniu la paciència de guaitar per la meva pàgina la dedicació a aquest entreteniment no seria tan interessant.

Moltes gràcies a tots els qui veniu qualque estona a llegir en Es Poblat d'en Talaiòtic!


9 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies a tu per rebre'ns i convidar-nos a passar una estona al Poblat. Però, sobretot, gràcies per escampar una manera de veure el nostre poble i intentar que ens adonem que si no el mantenim viu, acabarà per desaparèixer.


PD: Els contadors són molt estranys. Un bon dia em van desaparèixer 700 visites de cop.

Particular: Talaìòtic, necessit que em contestis els correus que et vaig enviar la setmana passada. És important.

Francesc Sintes

Anònim ha dit...

Per molts d'anys, Talaiòtic!

Com diu en Francesc aquí dalt, gràcies a tu. Més veus com la teva ens fan falta, que diguin les coses clares "i es xocolati espès"!

Talaiòtic ha dit...

Moltes gràcies, Francesc! En efecte, més enllà de les al·lusions al caràcter de "prehistòric" que m'han dedicat alguns, Es Poblat és un avís en si mateix del que els passa als pobles que perden la consciència de ser-ho: que desapareixen, i es poden esborrar fins i tot de la història.

No he rebut aquests correus que em dius. He eliminat missatges perquè tenia el mail molt ple i tal vegada s'han perdut. Torna-me'ls enviar.

Pere, moltes gràcies a tu també. No he preparat xocolati, però pots servir-te un troç del pastís que he penjat. Bon profit!

Una abraçada a tots dos!!

Anònim ha dit...

Ja te'ks he tornata a enviar. Abans he tastat el pastís. Eue en puguis fer molts.

Francesc Sintes

Talaiòtic ha dit...

Francesc, de moment no els he rebut. Segur que tens l'adreça bé (Talaiot@lamalla.net)? Estic intrigat...

Te n'he enviat un. Si tampoc l'has rebut digues-m'ho, que faré un pensament a veure si m'obr un correu nou.

Que aprofiti el pastís!

Anònim ha dit...

Sí que el tenc bé. A més a més he rebut el teu i t'he contestat com a "respon".

Francesc

Talaiòtic ha dit...

No ho entenc. L'estrany és que rep les notificacions dels comentaris del bloc, però no els correus.

Prova-ho amb talaiotic@gmail.com, me l'acab d'obrir ara mateix.

Anònim ha dit...

Enhorabona per el teu bloc; i si, també per la teva tasca de fons en pro de la independència, i en contra de l'espoli brutal de tot ordre perpetrat per la gran bèstia famèlica i cruel que treu la sang a aquest pobre pais mil vegades humiliat però sempre digne; bistia llampejant a la qual en lluita desigual tens collons d'enfrontar-te.... Ole tus huevos!!

Tant d'esforç mereix reconeixement, inclús per mi. Segueix lluitant. Les teves capades contra el mur tal vegada conseguiràn sino fer-li una escletxa si (si t'ajuntes amb més) comprar una retroexcavadora que arribi a fer-li mal de debò.
Ànims

Sencillament això.
Per suposat que no m'has convençut, però bé, amb més de tres visites diaries que acumul -i no es perque sigui masoca- tal vegada algún dia cauré.

Sense acritud cap a tú. (si cap al mató, el ko i els alucinats adlàters de l'iluminat "bilbi").

PD.- Aquest darrer pàragraf segur que hi es demés -hagués quedat como un senyor...- però soc incorregible.

L'alias "indignat" como dic es excepcional avui; ja me,l vau fer treure...

Salut

Talaiòtic ha dit...

Hola indignat! Gràcies una vegada més pel teu reconeixement. No et pensis que estic tot sol donant capades contra el mur, com a mínim omplim dues o tres vegades la Via Laietana de Barcelona, i açò que dissabte no hi erem tots (jo, per exemple, era aquí voltant per Es Poblat).

Sí que hauries quedat com un senyor sí sense el teu darrer comentari. Llàstima. I empra l'àlies que vulguis, però no crec que el d'Indignat te l'hagi fet treure ningú. M'agrada creure que has decidit treure-te'l perquè a força de diàleg com a mínim ja no t'indignes tant...

Salut.