28 de set. 2007

Article nombre 100.

No vaig fer la meva habitual parada per fer balanç del bloc quan vaig arribar a les 10.000 visites perquè esperava el moment d'arribar als 100 articles. Qui m'ho havia de dir. La veritat és que no m'esperava escriure 100 articles. Quan vaig començar el bloc ho vaig fer com una prova per veure com era açò d'obrir un bloc, com funcionava, però m'hi he enganxat, què hi farem! Ara el mal ja està fet i no sé fins quan durarà Es Poblat d'En Talaiòtic, supòs que fins que em cansi o la vida em porti cap a altres aventures.

Durant les vacances d'agost la baixada de visites era previsible, i en aquest setembre que ja s'acaba hem tornat a agafar ritme, però enfora encara del nivell que es va arribar a tenir en aquest bloc els mesos de maig, juny i juliol. Es veu que açò de fer vacances es paga car, però estic encantat de pagar el preu, no tot ha de ser bloguejar en aquest vida.

Aquesta setmana es va acabar la campanya "El món ha de saber-ho", i el vídeo de l'Èric i l'Exèrcit del Fènix ha superat les 150.000 visualitzacions. Tot i la finalització de la campanya, molta gent encara segueix connectada i el vídeo té en el moment d'escriure aquestes línies 10 honors. Per suposat, els honors mensuals s'han perdut, però se n'han afegit de nous referits a les respostes diàries i setmanals, i es mantenen els honors referits a "Tots els temps". Aquesta campanya ha ocupat bona part dels articles d'aquest mes, i ara que ja s'ha acabat podrem continuar amb les altres qüestions obertes, i fins i tot, en el seu moment, obrir-ne de noves.

L'article amb més comentaris d'aquest mes (i rècord de tots els mesos) en aquest bloc ha estat el referit a la integració dels nouvinguts i el seu paper en la normalització lingüística del català, amb 24 comentaris, però el que més visites ha rebut ha estat el de la destrucció de la nostra història amb motiu del 9 de juliol, que ara mateix ja ha estat visitat 198 vegades i ha rebut diverses felicitacions per part dels lectors. Curiosament, ningú que digui que el plantejament que s'hi fa és un disbarat o una paranoia, i supòs que més d'un hi deu haver que no hi estigui d'acord i no ho diu... Algú s'anima a aportar les seves crítiques de forma constructiva?

I per acabar, no vull deixar de dir que ja som 67 els menorquins que sortim al mapa per un Estat Propi. Quants hauríem de ser perquè es comenci a plantejar en el debat polític de Menorca la necessitat de parlar del tema? 1.000? 5.000? 10.000? Més? Au idò, que encara en faltam molts!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Cent i la gent es demana qui és en Talaiòtic! Hi ha sospites i segurament desencertades. És un home? És una dona? És un bo, com diuen a Alaior.

Francesc Sintes

Talaiòtic ha dit...

Dec ser un ens abstracte, una representació teatral d'un misteri numerològic en posició obliqua. Pobre bon jan en qui recaiguin les sospites. El/la planc.

Anònim ha dit...

He votat avui matí la teva enquesta. M'agrada especialment una cosa del nou format, i és que el bloc s'adapta a tota l'amplada de la pantalla.

Que en puguis fer molts més, d'articles!

Dessmond ha dit...

Sempre està bé fer balanç del que hom fa. No tohom pot fer-li de manera tan positiva com fas tu. L'enhorabona i que en vinguin molts més!

Talaiòtic ha dit...

Pere, t'estàs convertint en el seguidor nombre 1 d'aquest bloc. Dóna gust tenir lectors com tu, moltes gràcies per la teva participació. Dels 2 primers vots de l'enquesta ni cas, que són meus perquè estava fent proves. En efecte, he triat aquesta plantilla entre altres coses perquè s'adapta a l'amplària de la pantalla de cadascú.

Dessmond, moltes gràcies a tu també. Un dia d'aquests m'hauré d'animar a deixar algun comentari al teu bloc, que solec venir sense dir ni hola...
;-)