2 d’ag. 2007

Per fi, vacances!

Idò sí, demà per fi començ les meves vacances d'agost! I per aprofitar-les bé, intentaré desconnectar-me també de la meva mania d'escriure en Es Poblat d'En Talaiòtic. M'esperen dies de descans, sol i platja, i fins i tot alguna sortida de la roqueta per anar a veure el món exterior. No tenc tot el mes de vacances, però no assegur que hi hagi articles aquest mes, tal vegada sí o tal vegada no, ja ho veurem. Ho reconec, amb aquesta calor estiuenca i amb la mar tan aprop, com menys feina millor! De totes maneres, si alguna necessitat interior imperiosa m'empengués a escriure tampoc em reprimiria...

De moment he tancat el juliol superant novament el record del bloc tant de pàgines vistes (2.261) com de visitants únics rebuts (1.319). Almenys aquestes són les xifres que em marquen les estadístiques gratuïtes, que no sé fins a quin punt me'n puc fiar. Ja sé que es queden enfora de les xifres d'altres blocs nacionals i insulars, però tampoc són poques i el millor és que van en augment.

Aquesta darrera setmana de feina ha estat una mica moguda, i el darrer article ha duit coa, amb debat a dues bandes en aquest bloc i en el d'en Gabriel Tobar, on he après coses molt interessants sobre el futur col·lapse que ens espera si no congelam i reduïm el creixement demogràfic i de recursos que tenim actualment.

Si no hi ha res de nou, ens tornarem a trobar a finals de mes o el setembre. Mentrestant, sempre podeu repassar els articles que més us hagin agradat i deixar els vostres comentaris. No importa si són a articles antics, que en rebré la notificació i ho veuré igualment.

Fins aviat!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Suposo que les meves "visites" i intervencions computen per la causa.

M'es igual. Fracies per poder opinar i bones vacances. Ja trobaré algun altre blog de la mateixa "sensibilitat" on donar la tabarra mentrestant; n´hi ha molts certament que van del mateix i que també per això m'indignen...

No tinc altra cosa que fer que emprenyar.

Salut.

L'indignat.

Anònim ha dit...

Que t'ho passis molt bé.

F. Sintes

Talaiòtic ha dit...

Indignat, quina sort que tens si no tens altra cosa a fer que "emprenyar"! De totes maneres, aquí no emprenyes, però supòs que ja tindràs més ocasions per mostrar-me la teva indignació, i seràs benvingut igualment.

Gràcies Francesc, descansa tu també si ho necessites, però repensa't bé açò de clausurar el Claustre eh!

Anònim ha dit...

Sort? Carregat de rabia i indignació; que mai reposa. Pots pensar.

Miraré si fot canya una temporada als blogs de la España Cañí. Però es que son tant patètics que es desqualifiquen ells sols.

Indignat.

Dessmond ha dit...

Bon viatge i, sobre tot, bona tornada!

Anònim ha dit...

Talaiòtic.. Els d'EstatPropi.Cat, anem a presentar la campanya a Menorca.. de moment només tenim una xerrada programada a Es Mercadal.. teníem una prevista a Ciutadella que al final ens han dit que no podíem fer, i una a Maó que està pendent de confirmar..
Ho anunciarem al web..
A veure si ens podem veure!!
Tot i el poc temps espero que hi vagi prou gent i poder arribar als 100 adherits a Menorca!! :)

La presentació la farem el 16 d'agost del 2007..
Adreça: Sala d'actes de s'antiga Unitat Sanitària (C/ Lepanto 17), Es Mercadal (Menorca)
Hora: 20:00h

Anònim ha dit...

Perdona.. hi ha hagut canvis de data. Al final farem dues xerrades de moment a Menorca (cap a Ciutadella. Les dates definitives só:

16 d'agost del 2007
Adreça: GOB Menorca, Molí del Rei (Camí des Castell, núm. 53), Maó
Hora: 20:00h


17 d'agost del 2007
Adreça: Sala d'actes de s'antiga Unitat Sanitària (C/ Lepanto, núm. 17), Es Mercadal
Hora: 21:00h