13 d’ag. 2007

EstatPropi.cat es presenta a Menorca.

Faig una breu interrupció de les meves vacances d'Es Poblat per fer un anunci. He sabut que la campanya Sumem-nos al mapa per un Estat Propi es presenta aquesta setmana a Menorca. Pels qui dubteu de si adherir-vos o no, pot ser una bona oportunitat per conèixer en primera persona els responsables d'aquesta genial iniciativa i plantejar-los les qüestions que vulgueu saber sobre la seva pàgina web. Sembla que de moment no hi ha cap xerrada confirmada a Ciutadella, cosa que és de lamentar, però els qui pugueu anar almenys a una de les altres dues que estan confirmades, no perdeu aquesta oportunitat! Convidau-hi familiars, amics i coneguts que puguin estar interessats i fem entre tots que les adhesions dels menorquins al mapa per l'Estat propi augmentin com ens mereixem. Les cites són als següents llocs i dates:

16 d'agost del 2007
Adreça: GOB Menorca, Molí del Rei (Camí des Castell 53)
Maó
Hora: 20:00h

17 d'agost del 2007
Adreça: Sala d'actes de s'antiga Unitat Sanitària (C/ Lepant 17)
Es Mercadal
Hora: 21:00h

I aprofit per penjar aquest vídeo sobre les primeres 12.000 adhesions que des d'arreu del país han arribat al mapa. Una vegada més, felicitats als promotors de la campanya per la seva feina!

3 comentaris:

Dessmond ha dit...

Vaja, un bon motiu per trencar les vacances!

Anònim ha dit...

Gràcies per haver-ne fet difusió.
Segur que ens veiem per Menorca en un futur proper ;)

Talaiòtic ha dit...

Gràcies Dessmond per les visites i els comentaris. Toni, gràcies a vosaltres per la vostra feina. Realment s'ha notat la presentació en les adhesions d'aquest mes!