9 de gen. 2010

Vaga de bloc (39)

http://www.cronica.cat/noticia/Les-Illes-Balears-veuran-el-Canal-33-i-el-Canal-300-finalment-a-finals-de-febrer

http://www.vilaweb.cat/acn/ultima-hora/3674783/canal-33-canal-300-veuran-finalment-balears-finals-febrer-segon-multiplex.html

http://www.tribunamallorca.cat/not%edcies/destacada/canal-33-i-canal-300-es-podrien-veure-aviat-a-les-balears/

http://www.comunicacio21.com/textecomplet.asp?id_texte=14644

http://www.racocatala.cat/noticia/21555/illes-balears-rebran-canals-33-300-tdt-mes-vinent

6 comentaris:

Lluís Mesana ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Lluís Mesana ha dit...

Senyor què hem de fer? Continuam aguantant, feim una obertura parcial de la vaga, o l'abandonam?

Talaiòtic ha dit...

A Facebook em plantejava aquesta mateixa qüestió Lluís. D'entrada esperaré que comencin les emissions, perquè quan ho vegi m'ho creuré. Han dit finals de febrer però no m'ha acabat de quedar clar de quin any... No seria la primera vegada que ens enreden.

I en cas que finalment s'activi el segon mútiplex, veurem amb quines condicions i quins canals. Ens poden vendre que inclouen dos canals més (33 i 300), però el cert és que el 300 només emet de 9 de vespre a 6 del matí quan deixa d'emetre el Canal Super 3 (en realitat és el canal Super 3-300), i ens voldran deixar sense la part de programació infantil que és importantíssima.

Em veig venir que si volen emprar el segon múltiplex hi traslladaran TV3Cat i el 3/24 (que ara emeten pel múltiplex d'IB3), i ens faran un únic nou canal amb el 33-300 mesclat fent veure que són dos. Deixarien lliure una freqüència per un segon canal balear i un altre canal que tal vegada seria Punt2 o Andorra TV.

I de tornar a rebre TV3 i no la programació per l'estranger de TV3Cat com ara de moment res de res. Esperarem aconteixements...

Lluís Mesana ha dit...

La veritat és que és una estupidesa, ja que el TV3Cat l'omplen amb programació del 33, del 300 i fins i tot del 3/24.

De fet el 3/24, no emet pel múltiplex d'IB3, sinó pel de locàlia, que li han llogat, ja que ella no emet de moment. Si el passen al segon múltiplex ompliran estupidament una línia.

A més deixam igualment de rebre canal 9, TVVint, el 9/24, i la veritable TV3.

Per jo val més seguir amb la vaga, tot i que podríem replantejar-la enfocant-la en aquest fals avanç.

Talaiòtic ha dit...

És ben cert el que dius sobre la programació del TV3Cat, per açò tenc ganes de veure com quedaria la cosa, perquè podriem tenir programació duplicada de TV3Cat i del 33, a part de programació estrangera emetent pel 33 i/o 300 quan aquesta és l'excusa que donen per tapar TV3...

Sobre el múltiplex, el més correcte hauria estat dir múltiplex balear (per on actualment emeten IB3, TV3Cat, 3/24 i Aprende Inglés). Efectivament per poder emetre TV3Cat van deixar d'emetre l'IBSat+30 i Localia encara no emet. També he llegit que aquesta darrera té llogat el seu espai perquè pugui emetre el 3/24. més hem de tenir en compte que a part dels 2 múltiplex balears en tenim d'insulars i locals no aprofitats.

Per tant, de moment i mentre no es concreti com queda la cosa, seguirem en vaga. Quin remei.

Lluís Mesana ha dit...

Sí, és ver, el 33 és ple de producció aliena, són uns hipòcrites i uns cínics.

Bé idò, tu manes, continuam amb la vaga.