5 de juny 2008

El Cercle d'Estudis Sobiranistes ja camina.



Després d'uns mesos de mostrar el cartell de "pàgina en construcció", finalment la web del Cercle d'Estudis Sobiranistes es va posar en funcionament el passat dijous 22 de maig, i està enllaçada des d'aquest bloc. Just entrar podeu accedir a una presentació amb els Estats de nova creació a Europa en els segles XX i XXI i que preconitza la independència de Catalunya.



En la seva presentació s'explica l'estructura i funcions del Cercle, i la pàgina inclou les següents seccions principals:

- La secció Reflexiona, que inclou articles, estudis i informes del Centre i dels seus col·laboradors.

- La secció Entén, que inclou 10 idees amb força, Xifres que fan pensar i Full de ruta

- La secció Actua, que inclou ciberactivisme, un llistat de suports i adhesions, i un formulari per fer donatius.

També han inclòs un banner amb l'enllaç al seu Canal Youtube recentment inaugurat, des d'on podem trobar els diferents vídeos amb participació dels membres del CES, alguns dels quals ja havíem pogut veure en aquest bloc. Avui aprofitaré per penjar una entrevista feta a la Televisió local de Gandia a Alfons López Tena, president del Cercle, que com de costum diu les coses clares a l'hora de denunciar les oportunitats que perdem per ser una nació sense un Estat propi, i a més amb l'Estat al qual pertanyem actuant clarament a la contra de la nostra realitat i les nostres necessitats.

Entrevista A l'estiu festa 1



Entrevista A l'estiu festa 2



Entrevista A l'estiu festa 3