10 de febr. 2007

Es Carrer s'apunta a la campanya?

La veritat és que m'ha sorprès molt quan avui matí he llegit el setmanari insular Es Carrer de Menorca i m'he trobat tot un reportatge en primera plana dedicat al panorama televisiu de la nostra illa. I el títol que l'encapçala m'ha deixat de pedra: "Que torni el canal 33!".

Llegint el reportatge he vist diverses opinions que compartesc en part, però l'important és que un mitjà escrit parli del problema de recepció de TVC i TVV que existeix a la part de ponent de Menorca. I que s'avisi que si no es pren la decisió política d'emetre aquests canals amb tecnologia TDT per part del Govern de les Illes els perdrem definitivament de vista a totes les Balears i no només a algunes zones de Menorca com passa ara. Potser és açò el que volen i ja ens comencen a acostumar?

No crec gaire en les coincidències, i vull imaginar que la campanya iniciada en aquest bloc pot haver influit en aquest reportatge. Però si és així, per què no s'ha fet cap referència a aquesta campanya per recuperar no només el 33 sinó també el canal 9 i punt 2? Crec que a molts lectors d'aquest reportatge els podria haver interessat saber que existeix ja una campanya que fins i tot un dels entrevistats reclamava. L'abast d'aquest bloc és petitó, i hauria estat de gran ajuda una curta menció. Per mi que se la facin seva, la campanya. Que se l'apropiïn els partits, entitats i associacions culturals i mitjans de comunicació diversos!

També podria ser que hagués actuat la consciència col·lectiva, i els redactors d'Es Carrer no haguessin llegit aquest bloc. He observat que la secció habitual d'aquesta revista en què es parlava de la blogosfera menorquina fa dues setmanes que no apareix. No sé si obeeix a alguna qüestió cojuntural o és una decisió permanent, però si és així els blocaires menorquins hem perdut un bon altaveu per donar a conèixer la nostra existència i les nostres opinions. Vull agrair les referències que m'han dedicat en aquella secció des que va néixer Es Poblat d'En Talaiòtic, alhora que lament que no s'hagi fet cap menció a la campanya de correus electrònics per veure bé el canal 33, canal 9 i punt 2. Esper que encara hi siguin a temps a dedicar-hi unes petites ratlles la setmana que ve...

Mentrestant la campanya continua endavant, i ja són 11 els correus electrònics que tenc confirmats a la meva adreça que han enviat la sol·liciud a partits i institucions. El darrer, el d'en Santi Benejam Torres. I només he rebut una resposta, la del PSM que explicava en l'anterior entrada tant en l'article com en els comentaris amb en Francesc Sintes. Si qualcú dels que heu enviat missatges rebeu respostes feu-nos-ho saber. Aquest bloc està obert als vostres comentaris.

Ànims amb els correus, seguiu enviant les vostres sol·licituds que sé que sou més els que ho voleu dels que ho manifestau!