16 de nov. 2009

Vaga de bloc (31)

http://www.racocatala.cat/noticia/20964/cinema-catala-comenca-donar-se-coneixer-hollywood

http://www.tribuna.cat/noticies/cultura/17-cultura/90467-objectiu-hollywood

http://www.avui.cat/cat/notices/2009/11/joel_joan_espera_presentar_una_pel_licula_en_catala_als_oscar_del_2011_77000.php

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2009/11/el_cinema_en_catala_podria_anar_als_oscars_el_2011_43843.php

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=3651630

http://www.racocatala.cat/noticia/20969/hollywood-planteja-entesa-entre-academies-cinema-catala-espanyol

http://www.racocatala.cat/noticia/20979/guardans-recorda-films-catala-nomes-poden-competir-als-oscar-si-presenta-lacademia-espanyo

4 comentaris:

Neandertal Total ha dit...

Hola, t'escrivim aquestes línies per anunciar-nos. Som un bloc d'humor en català de recent creació i som de Novelda.

El bloc es diu Neandertal Total i l'adreça és elneander.blogspot.com. Si vols passar una bona estona i riure una mica ja saps.

Perdó per escriure't aquí però és que no sabem el teu correu electrònic.

Gràcies per la teva atenció.

Talaiòtic ha dit...

Cap problema col·legues! Benvinguts a la blogosfera i divertiu-vos.

Anònim ha dit...

Talaiòtic: estic indignat. Però no sé expressar la meva indignació tan bé com tu. La cultura i la llengua de la nació són negligibles davant dels interesos polítics? econòmics? de no sé qui.El fet és que les programacions catalanes a la CAIB fan cada dia que passa més pena. Ni TV3 ni, per suposat, C9 emeten pel·lícules i d'aquesta manera perden públic. La teva vaga la veig com a si preguntéssis públicament: Quin sentit té emetre opinions en un blog si la mutilació de la nostra cultura es fa ja de manera indissimulada?

Talaiòtic ha dit...

Bé, és una manera de veure-ho, anònim. Els blocs són ara mateix una part importantíssima del nostre espai comunicacional, sense els quals no sabríem moltes de les coses que estan passant ara mateix amb el buit informatiu dels mitjans de manipulació massiva (Per suposat, TV3 inclòs).

Alguna vegada he dit que en una situació com la que tenim els atacs que rebrem seran de cada vegada més intensos i agressius, fins el punt que o ens independenditzam o ens faran desaparèixer. Al pas que anam, tal vegada veurem primer un Estat català abans que tornar a veure la televisió colonial del Principat.