29 d’oct. 2008

Curtmetratge: "Kintí, l'últim ninja català".

Des de Directe.cat, ens arriba la notícia d'aquesta producció amateur d'animació manga de Disbauxa Films íntegrament en català feta per la seva difusió televisiva a través de la Xarxa de Televisions Locals (XTVL).

Kintí, l'últim ninja català

33 comentaris:

Anònim ha dit...

Deu n'hi do amb aquesta producció, he cercat informació sobre la productora. Aleshores us informo de que la productora Disbauxa films es tracta d'un grup amateur amb la col·laboració d'uns experts amb manga com són Atom films. O sigui, un aplaudiment per aquest equip català que ha amb pocs euros ha fet una animació molt acurada i amb un missatge que crec que dona per reflexionar: amb el pas del temps s'acabarà la nostra identitat si no hi posem fil a l'agulla?

Anònim ha dit...

Kintí el ninja! en kintí ens salvarà a tots dels invasors que volen destrossar la nostra llengua! Visca els Països catalans!

Anònim ha dit...

És semi amateur pel que es pot veure però m'ha agradat el que explica i el fet de que sigui en català!

Anònim ha dit...

Home, jo no la veig gaire amateur. Sembla bastant pro no?

MOlt bona idea!

Anònim ha dit...

Si, seria una animació semi profesional. Atom films ven vídeos i produeix films pel que crec que és un producte força pro. Jo crec que està pinyó!

Anònim ha dit...

A mi m'ha agradat!

Miquel Àngelus ha dit...

Aquí hi ha curro! A veure si es pròxim curt està ambientat en qualque reserva de Menorca o de ses Illes!

Ens pareixerà d'allò més bé!

Una abraçada!

Talaiòtic ha dit...

M'afegesc a la petició Miquel Àngelus, sí que estaria bé sí!

Pep Moscari ha dit...

I que tengui una madona que es digui Kati la defensora de ses illes jeje

En es fons és en plan humorístic però també s'ha de reconèixer que l'animació és wapa.

Miquel Àngel Portocolom ha dit...

Aquí el que s'ha de fer és potenciar sa plataforma Avançam i 4 illes i un país! Tant a Catalunya com a noltros ens estan timant.

Anònim ha dit...

Aquí a Mallorca no votarà ni Déu

Pep Miquel Soller ha dit...

I tu que saps

Anònim ha dit...

Jo sé més que tu Pep Miquel, ni amb kintí surt es si a Mallorca jaja

Anònim ha dit...

no te flipis tio k jo xerr de ses illes i no de mallorca. Menorca i formentera diran si

Anònim ha dit...

Es de ses illes petites us creieu uns revolucionaris, no aneu de flippys per favor

Anònim ha dit...

I es de Mallorca sembleu una mica prepotens i centralistes. Quedeu-vos a sa vostra illa!

Anònim ha dit...

Si no fos per noltros illes balears no seria sa segona comunitat amb més turisme d'espanya, sempre neu amb qualque rivalitat que no porta enlloc

Pep Miquel Soller ha dit...

I es de Mallorca us penseu que sou sa guixa de ses illes i no sou res mes que una illa pervertida. En canvi ses altres conservem sa identitat. Noltros no ens deixem vençer com en Kintí, voltros sou els pobres venuts jaja

joan mikel ha dit...

no m facis riure,voltros sou qualque reserva balear k si n kintí, es ninja no us protegeix se us menjaran forasters,es anglesos i alemanys per exemple

Pep Miquel Soller ha dit...

Teniu igual de turistes voltros que noltros, no vinguis amb tonteries per favor. Voltros necesstieu qualque cosa més que Kintí, es ninja

joan mikel ha dit...

Mira, això sembla un debat de nins, saps molt bé que es turisme es a comput de ses illes i des que parlavem era de sa plataforma Avançam que s'ha proposat des de Mallorca i no des de Menorca, a veure si t'informes.

Talaiòtic ha dit...

Estic realment intrigat, no sé com heu vingut a parar aquí en Es Poblat per tenir aquest debat, però me teniu ben entretingut llegint els vostres comentaris.

Joan Oliver - Terrassa ha dit...

xDDD

Doncs Talaiòtic jo estic amb tu, he vingut aquí pel curt Kintí, l'últim ninja català i em trobo enmig d'un debat sobre el turisme de les Balears. Que s'ho facin mirar aquests nois jaja

p.d: endavant amb la vaga de blogs, no hi ha dret que us privin dels canals de tv3 a les illes balears (K3, canal 33..).

Una abraçada molt forta des de Catalunya

Talaiòtic ha dit...

Gràcies Joan.

Bé cap problema, podeu continuar...

Bones Festes!

joan mikel ha dit...

Bé, veig que aquí sobram..

Molt d'anys

Talaiòtic ha dit...

De cap manera Joan Mikel, aquí no sobra ningú. M'agrada que debatiu, Es Poblat és tot vostre.

Pep Miquel Soller ha dit...

Dons si Joan mikel, aki estavam debatent i si te'n vas es que te dones per vençut. Sa plataforma està formada per 103 regidors de ses quatre illes i de diferents partits polítics, m'he informat i pus. Això vol dir que serà per menorca, formentera i eïvissa també. A part d'això, és per demanar a es govern fer consultes populars no explícitament consulta sobre sa independència.

joan mikel ha dit...

Mira Pep Miquel, aquí estavam debatent de moltes coses, d'un curt d'un ninja, de turisme i ara de sa plataforma. Per ventura, no tens més raó que ningú. Sa plataforma ha estat impulsada des de s'illa de Mallorca. molt d'anys

Ferran sr ha dit...

BON NADAL BLOGGEROS

Pep Mikel Soller ha dit...

Molt d'anys i bona segona festa de Nadal a tots!

joan mikel ha dit...

QUEE?? Reprenem sa discusió?? jaja

Pep Mikel ha dit...

Que t'avorreixes joan mikel? No tens res per fer? :-) Has de treballar per sa plataforma Avança'm i aconseguir sa independència de ses balears! Vinga a treballar! Ja voràs que Antich i companyia et donaran apoyo!

joan mikel ha dit...

no pep mikel, no mavorreeixo i segu k faig mes coses x balears k tu, un poble k no lluita és mort! Salut i visca sa idependencia de ses balears!