18 de març 2008

Els vídeos musicals d'en Llure.

He fet tot un descobriment. Resulta que tenim a Ciutadella un artista polifacètic en potència que respon al nom de Llure i que és capaç de fer coses com les que podeu veure i escoltar a continuació. M'hi he pogut posar en contacte amb ell a través de la missatgeria interna del Youtube i arrib just a temps d'anunciar que aquest geni s'estrena davant del públic aquest dijous dia 20 a partir de les 22:00 h al Casino 17 de Gener. Jutjau per vosaltres mateixos, però jo he trobat tant els seus vídeos, algun d'ells amb missatges poc subliminals ben reconeixibles per l'audiència local, com les lletres de les cançons, senzillament fantàstics!

Molta sort dijous vespre Llure!

Cames de paper.



Sa festa de qui menja humans.



Joan Fandango.



Cos.



Monea a un mon de merda.



Silenci a la nit.

2 comentaris:

Miquel Saumell ha dit...

Bon dia. Et felicito pel teu blog que he trobat per pura xamba. M'entusiasma l'illa de Menorca en general i Ciutadella en particular, des que fa més de vint anys vam passar dues setmanes de vacances a Cala Blanca que, per cert, no tenia res a veure amb el que és ara. Actualment hi puc anar menys del que m'agradaria però ja tinc comprats bitllets per tornar-hi al setembre. Els de Ciutadella sou uns privilegiats! Sana enveja. T'aniré llegint.

Talaiòtic ha dit...

Hola Miquel. La xamba és tota meva de poder comptar amb un nou lector. Moltes gràcies i benvingut. Acab de veure el teu bloc ara mateix i també té bona pinta. Les lectures seran recíproques!